Δίπλα σας στα δύσκολα

[FHS id=4864]

Οι εκλογές που έρχονται είναι από τις κρισιμότερες για τη χώρα. Τούτο δεν είναι σχήμα λόγου. Η χώρα είναι στην κόψη του ξυραφιού. Αν επικρατήσει ο λαϊκισμός, μας περιμένουν σοβαρές περιπέτειες. Γνωρίζετε πως ποτέ δεν έχω κινδυνολογήσει. Όμως, αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα.

Η διετία που πέρασε ήταν δύσκολη για όλους. Οι πολίτες έκαναν μεγάλες θυσίες χάρη στις οποίες σταθεροποιήθηκε η οικονομία. Και οι θυσίες αυτές δεν πρέπει να χαθούν. Τα βήματα στη σωστή κατεύθυνση πρέπει να συνεχιστούν. Όμως, και τα λάθη επιβάλλεται να διορθωθούν. Και λάθη έχουν γίνει.

Όπως γνωρίζετε, ως Υφυπουργός Εξωτερικών, με αρμοδιότητα τον τομέα του απόδημου Ελληνισμού, προσπάθησα να «ξαναχτίσω» τις γέφυρες επικοινωνίας με την ελληνική ομογένεια και να αναβαθμίσω το ρόλο και την παρουσία της Πατρίδας μας στην παγκόσμια κοινότητα. Έως τη λήξη αυτής της κοινοβουλευτικής περιόδου ήμουν Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, συνεχίζοντας όσα
ξεκίνησα στο Υπουργείο Εξωτερικών. Ωστόσο πάντα προσπαθούσα να είμαι κοντά στα προβλήματα του Νομού μας και των συμπατριωτών μας και να δίνω λύσεις, όπου ήταν δυνατό.

Όμως, τα λόγια δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα. Εσείς θα κρίνετε τις προσπάθειές μου. Γνωρίζετε πάντως πως είμαι πολιτικός για τα δύσκολα. Όλοι ξέρουμε πως ο δρόμος είναι ανηφορικός. Και στη διαδρομή αυτή θα είμαι δίπλα σας στα δύσκολα.

Δίνουμε καθημερινή μάχη....

ώστε η πολιτική που θέλουμε, να αντικαταστήσει την πολιτική που ξέρουμε!